DRAMA U PALAČI / Sulejman upao u sobu i zatekao ljubavnike!

Na sultanovom dvoru opet neće nedostajati novih spletki, prikrivenih emocija i napetih događaja, a jedan od najvažnijih trenutaka zasigurno će biti onaj kada Sulejman sasvim slučajno prekine susret Hurem i Lea!

28.9.2012.
16:31
VOYO logo

Hurem svako malo upozorava Lea da pripazi na svoje ponašanje jer je ona u stalnom strahu da ih netko ne razotkrije. Izbezumljena je zbog prisutnosti slikara s kojim dijeli vrlo burnu zajedničku prošlost.

Njih dvoje dogovore tajni sastanak u glavnoj sobi Ibrahimove palače, gdje jedno drugom otvore dušu, nesvjesni da svaku njihovu riječ sluša i Sadika, skrivena iza vrata. No, na njihovo iznenađenje, u sobu potpuno neočekivano ulazi Sulejman i prekida ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ibrahim na putu za Egipat prima vijest da je Ahmet-paša pogubljen, a Mahidervan i Gulšah smišljaju nove načine kako zagorčati život sultanovoj Hurem. Prva osoba koja će im se naći na meti je kalfa Nigar, kojoj će zaprijetiti batinama.

Što će biti s Hurem i Leom, te hoće li Nigar postati Mahidervin špijun, doznajte večeras u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u 21 sat na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo