ZAŠTITARI U POTRAZI / Sulejman ukraden usred bijela dana!

Statua Halita Ergença, koji glumi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, nestala je usred bijela iz jednog zagrebačkog shopping centra. Mole se građani ako poznatog vladara vide na ulici, u tramvaju ili na nečijem balkonu, da dojave RTL Televiziji.

23.8.2012.
12:45
VOYO logo

U svrhu promocije najraskošnije, najskuplje i najgledanije turske sapunice "Sulejman Veličanstveni", čija je premijera u ponedjeljak u 20 sati na RTL Televiziji, u jednom zagrebačkom shopping centru bile su izložene kartonske statue Halita Ergença i Meryem Uzerli, glavnih protagonista serije.

Sulejman Veličanstveni i njegova žena Hurem stajalo su i mirno gledali prozlaznike dok nepoznati počinitelji, očito obožavatelji lika i djela glumca Halita Ergenca, nisu odlučili ukrasti slavnog vladara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Neslužbeno doznajemo kako zaštitari shopping centra pregledavaju snimke ne bi li pronašli počinitelje i statuu Sulejmana Veličanstvenog u prirodnoj veličini.

Mole se građani ako poznatog vladara vide na ulici, u tramvaju, kafiću ili na nečijem balkonu, da dojave RTL Televiziji kako bi vratili našu otetu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo