JOŠ MRAČNIJI I NAPETIJI / 'Sulejman' se nakon tri tjedna pauze vraća na male ekrane

Nakon tri tjedna pauziranja, u nedjelju 13. siječnja na ekrane RTL Televizije vraća se najgledanija serija ove televizijske sezone – Sulejman Veličanstveni!

13.1.2013.
12:00
VOYO logo

Nove epizode ovog raskošnog spektakla donose još mračnije, dramatičnije i napetije zaplete, pune krvavih obračuna, tajnih zavjera i spletki. Sve će započeti smrću Mustafove voljene robinje, otkrićem kalfe Nigar da je trudna te odlaskom gospe Daje iz Topkapi palače.

Posljednja epizoda "Sulejmana Veličanstvenog", prikazana sredinom prosinca 2012., imala je dramatičnu završnicu nakon koje su gledatelji željeli što prije vidjeti nove nastavke koji donose još mračnije dvorske zaplete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U Topkapi palači odvija se prava drama. Efsunino zdravstveno stanje jeko se pogoršalo i ona svoje posljednje trenutke života provodi u prinčevom naručju, upozoravajući ga da se čuva Hurem koja ga je htjela otrovati. I dok Hurem brani svoju nevinost pred sultanom, Mahidevran i Mustafa ne miruju i žele joj uzvratiti na najbolniji način, zauvijek je odvojiti od sinova.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kalfu Nigar razveseli vijest da je trudna! Gospa Daje nije zadovoljna razvojem ljubavnog života njezine prijateljice te je upozori da dobro razmisli o svojoj budućnosti jer bi je trudnoća mogla stajati života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, sultanova majka, koja je preko svojih doušnika doznala za trudnoću, jako će je uznemiriti. U skladu s pravilima dvora, vladarica harema odluči strogo kazniti kalfu Nigar, ali i prenijeti Sulejmanu svoja saznanja. Međutim, sultanova majka iznenada se ruši u nesvijest prije negoli mu oda tajnu…

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kako bi u haremu bio očuvan mir, Sulejman postavi Mahidevran za njegovu upraviteljicu. Ta odluka uznemiri Hurem, ali i nekolicinu sluškinja koje javno podržavaju sultanovu suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Sulejmanova majka leži nepokretna u krevetu, u haremu počinje novi rat između Mahidevran i Hurem, ali i između njihovih sluga. Za to vrijeme, Ibrahim-paša odlazi na novi pohod kako bi ugušio pobune na istoku carstva, ostavljajući kod kuće suprugu Hatidže i ljubavnicu Nigar…

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Poslije pet mjeseci neprekidnog snimanja treće sezone na najvećem setu turske televizijske produkcije, cijeli glumački i produkcijski tim koji sudjeluje u realizaciji najvećeg ovogodišnjeg hita, "Sulejmana Veličanstvenog", otišao je na kratki godišnji odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok glumci uživaju u preostalim slobodnim danima prije povratka na set, hrvatski gledatelji ove će nedjelje moći nastaviti uživati u novim epizodama omiljene serije.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kalfa Nigar nastavit će tajiti svoju trudnoću, no hoće li njezine planove pomutiti sultanova majka  kada se probudi iz kome? Što će učiniti Hurem kako bi se riješila Mahidevraninih spletki? Hoće li Sulejman doznati što se događa na dvoru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Odgovore na ova i druga, još nepostavljena pitanja, gledatelji će doznati u novim epizodama serije "Sulejman Veličanstveni" koja se vraća na RTL Televiziju u nedjelju, 13. siječnja u 20 sati, i to dvostrukom epizodom.

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo