DIGLA MU ŽIVCE / Sulejman protjerao Hurem iz palače!

Image
Foto: RTL

Večerašnja epizoda donosi rasplet dva vrlo komplicirana događaja. Što će se dogoditi s lijepom Ukrajinkom dok testira Sulejmanove čelične živce odbijajući prespavati u njegovim odajama, a što je naumila kalfa Nigar, umorna od života ispunjenog patnjom zbog neuzvraćene ljubavi!

13.11.2012.
13:16
RTL
VOYO logo

Sulejman je ljut zbog Hureminog drskog opravdanja svog nedolaska u ložnicu, ali i činjenice da mu je predložila – vjenčanje!

Bijesan odlazi majci i izdaje naredbu da je se istjera s dvora jednom zauvijek. Za to vrijeme na drugom kraju grada, Ibrahim u posljednji trenutak spasi kalfu Nigar od sigurne smrti, ne znajući da je Hatidže pronašla Nigarino oproštajno pismo skriveno u kutiji za violinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Pročuje se vijest da Hurem napušta dvor! Kako bi provjerila je li to istina, Hurem odlazi k sultanu. No umjesto da se pomire, Sulejman je osobno istjera iz svojih odaja i poziva Mahidevran da mu se pridruži večeras u ložnici. Istog dana Hurem se oprosti od svojih sinova te zajedno s kćerkom Mihrimah napusti Topkapi palaču.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Čeka li Hurem doista neizvjesna sudbina i hoće li se Sulejman pokajati zbog izrečene naredbe, doznajte još večeras, u utorak, 13. studenog, u 21 sat kada će na RTL Televiziji prikazati nova epizoda "Sulejmana Veličanstvenog"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo