KUZEY TRAŽI OSVETU / Sulejman planira tajni napad na Ibrahima

Image
Foto: RTL

U današnjoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ Hurem svjedoči tajnom sastanku sultanije Šah i Ibrahima i boji se da će Ibrahim negativno utjecati na njezinu novostečenu prijateljicu.

28.3.2013.
13:26
RTL
VOYO logo

Osim suca Ebusud-efendije, nitko drugi ne zna da Sulejman namjerava smaknuti Ibrahima. Zbog toga se dvorani i dalje bave smicalicama i zavjerama… S druge strane, Kuzey se ne želi smiriti dok ne nađe osobu koja mu je u zatvoru nanijela najveću bol - Ferhata!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



U današnjoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ Hurem svjedoči tajnom sastanku sultanije Šah i Ibrahima i boji se da će Ibrahim negativno utjecati na njezinu novostečenu prijateljicu. Kako bi barem na tren smirio sultaniju, Zumbul-aga joj ispriča malu tajnu iz prošlosti - sultanova sestra i najbolji prijatelj poznaju se iz doba kada je paša bio sultanov sokolar u Manisi, a svoje su dane provodili u dugim razgovorima u tajnim dijelovima dvorskih vrtova. U međuvremenu, Ebusud-efendija je pronašao rješenje za izvršenje Ibrahimove kazne, na dvor dolaze Šahin suprug Lutfi-paša i kćer Esmahan, a Hurem dozna za sukob između Mehmeta i Mihrimah.

U novom nastavku serije „Nebo i zemlja“ Džemre želi doznati zašto su Handan i Sami dopustili Kuzeyu da odsluži kaznu umjesto Guneya, koji je ionako skrivio nesreću. Guney je uvjeren da neće moći vratiti Džemrino povjerenje i nevoljko prizna Banu da više nije u vezi s Džemre. Ali moli Kuzeya da se primiri i prestane boksati na ilegalnim mečevima. Međutim, Kuzey pod svaku cijenu želi pronaći Ferhata i osvetiti mu se za svu bol i razočaranje koje mu je uzrokovao u zatvoru!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



I dok glavni sudac objašnjava Sulejmanu svoj plan kako ubiti Ibrahim-pašu, Kuzey na teži način dolazi do informacija o Fehratu! Ne propustite nove epizode serija „Sulejman Veličanstveni“ u četvrtak 28. ožujka od 20 sati, te „Nebo i zemlja“ od 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo