USPJELA U SVOM NAUMU / Sulejman pao na Huremine suze!

Radost zbog toga što je uspjela nagovoriti sultana da iz harema izbaci dvije Ruskinje, Hurem podijeli s ostalim robinjama organiziravši svečani ručak.

5.10.2012.
12:53
VOYO logo

Hurem je ultimatumom uspjela promijeniti stroga dvorska pravila i tako dobila ono što je htjela – Sulejman je izabrao nju i naredio da se robinje vrate u domovinu!

Radost zbog toga što je uspjela nagovoriti sultana da iz harema izbaci dvije Ruskinje, Hurem podijeli s ostalim robinjama organiziravši svečani ručak. Raspoloženje joj pokvari Gulšah kada ukori njezinog sina Mehmeta, ali joj Hurem ne ostane dužna, već je oštro napadne pred cijelim haremom… Ponižena Gulšah zamoli Mahidevran dozvolu da ubije Hurem kako bi se zauvijek riješili problema u haremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahim slučajno u Leovim skicama vidi Huremin portret, a nespremni Leo neće mu moći dati dovoljno dobar izgovor, što će u Ibrahimu probuditi veliku sumnju. Za to vrijeme se prinčevi Mustafa i Mehmet porječkaju, a sultan ugošćuje Alvisa Grittija, poznatog venecijanskog trgovca i izvanbračnog sina mletačkog dužda koji bi sultanu služio kao poveznica na putu prema Europi.

U tišini noći Gulšah ukrade nož iz dvorske kuhinje i potajno se šulja hodnicima Topkapi palače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što namjerava učiniti? Odgovor na ovo i još mnoga druga pitanja doznajte večeras u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ u 21 sat na RTLTeleviziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo