STRASTVENI POLJUBAC / Sulejman pao na čari lijepe Španjolke

Netrpeljivost između Izabele i Hurem bit će uočljivija tijekom večere koju će Hatidže prirediti u svojoj palači, a na koju je pozvala i Izabelu. Hurem će jedva prikrivati svoje osjećaje, a na njezinu stranu stat će i sama Hatidže, kojoj se nikako neće svidjeti Izabelino otvoreno flertovanje s Ibrahim-pašom.

23.10.2012.
17:05
VOYO logo

Fatalna zavodnica ipak je omekšala 'barbarskog' vladara Sulejmana -  njihov posljednji susret završio je strastvenim poljupcem! Ostaje pitanje kako će na to reagirati ionako sumnjičava Hurem…

Sultan Sulejman dočekao je svoju zatočenicu, španjolsku princezu Izabelu, u lovačkoj vili. Nisu progovorili ni riječi, već su se strastveno poljubili! I dok se sultan zagonetno smješkao, Izabela je kiptjela od ljutnje pa je fizički nasrnula na njega. Njihovom intimnom trenutku svjedočila je i kalfa Nigar, koja se skrivala iza vrata Izabeline sobe. Naravno, ona neće moći izdržati i sve će ispričati Hurem. Kada i sama dozna da su se njezin voljeni i princeza ljubili, ljubomorna Hurem pojurit će u lovačku palaču. Potajice će se ušuljati u Izabelinu sobu kako bi joj objasnila tko je tko na sultanovom dvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No netrpeljivost između Izabele i Hurem bit će uočljivija tijekom večere koju će Hatidže prirediti u svojoj palači, a na koju je pozvala i Izabelu. Hurem će jedva prikrivati svoje osjećaje, a na njezinu stranu stat će i sama Hatidže, kojoj se nikako neće svidjeti Izabelino otvoreno flertovanje s Ibrahim-pašom.

Ne propustite pogledati novu epizodu „Sulejmana Veličanstvenog“ u utorak, 23. listopada u 21 sat na RTL Televiziji, u kojoj ćete doznati kako princezina nova igra izaziva ljubomoru kod sultanija Hurem i Hatidže.







Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo