napetu situaciju u Divanu / Sulejman na mukama, kazna za princa Mustafu!

Image
Foto: RTL

Sulejman donosi dvije iznenađujuće odluke – niti Rustem niti Hušrev neće biti imenovani velikim vezirom, a princ Mustafa za kaznu ne odlazi u novi pohod! Što će na to reći ostali dvorani, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

29.10.2013.
12:43
RTL
VOYO logo

Sulejman sve teže podnosi napetu situaciju u Divanu, u kojem svi iščekuju tko će biti imenovan Lutfijevim zamjenikom, ali ga umaraju i Mustafini hirovi. Kako bi smirio strasti u palači, Sulejman donosi dvije iznenađujuće odluke – niti Rustem niti Hušrev neće biti imenovani velikim vezirom, a princ Mustafa za kaznu ne odlazi u novi pohod! Što će na to reći ostali dvorani, doznat ćemo večeras, u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog"!

Razmišljajući o svojim najmilijima, ponajviše o neposlušnom najstarijem sinu, Sulejman usne uznemirujući san u kojem je Mustafa ubio Hurem i njezinu djecu kako bi si osigurao prijestolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

S obzirom da su se na dvoru u posljednje vrijeme dogodile brojne promjene, Sulejman će pokušati smiriti strasti s dvjema novim odlukama. Iako su i Rustem i Hušrev htjeli zamijeniti Lutfi-pašu na mjestu velikog vezira, Sulejman šokira obojicu imenovanjem drugog paše na tu visoku poziciju u Divanu. Također, sultan pošalje Mustafi poziv da mu se hitno pridruži u prijestolnici!

I dok su sultanije Mahidevran, Šah i Hatidže napete zbog njihovog susreta, strahujući da će sultan kazniti princa zbog još jedne pogreške, Sulejman objavi sinu da vojska kreće u još jedan pohod - ali bez njega!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati novu epizodu serije "Sulejman Veličanstveni", večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo