NORINA DVOSTRUKA IGRA / Sulejman ljut na Ibrahima i majku zbog Hureminih opeklina!

Huremina nesreća i kaos na dvoru jako su uznemirili Sulejmana koji je odlučio svakome reći ono što zaslužuje – Ibrahima strogo ukori jer nije čuvao Hurem, a majku još jednom podsjeti da je Hurem dio obitelji, a ne neprijatelj kojeg nemilosrdno gazi! U novoj epizodi ove nedjelje vidjet ćemo pravo Sulejmanovo lice kada je u pitanju njegova ljubav prema voljenoj Hure.

2.12.2012.
10:23
VOYO logo

Pri povratku s ratišta Sulejmana je zatekao nemir u palači, a najviše su ga uznemirile činjenice da je Ibrahim od njega skrivao Huremino pismo i pokušao zataškati nasrtaj na nju. Sulejman još jednom očita lekciju Ibrahimu i podsjeti ga da je trebao bolje organizirati čuvanje njegove Hurem dok su bili odsutni s dvora. Pod pritiskom sultanovog strogog nastupa i u strahu zbog mogućeg gubitka pozicije na dvoru, Ibrahim odlazi majci sultaniji zamoliti je da se pomiri s Hurem. Međutim, majka odbija sklopiti primirje, zbog čega sve više gubi povjerenje sultana.

Za to je vrijeme Mahidevran isplanirala privatnu zabavu za sina, princa Mustafu, na kojoj će se među plesačicama pojaviti i lijepa Nora. Nitko ne zna da Nora igra dvostruku ulogu i špijunira ostale dvorane za Hurem, pa čak niti Gulšah, zbog čije bahatosti i strogoće harem živi u velikom strahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepa Nora uspješno je zavela Mustafu svojim čarobnim plesom. Preostaje joj da se dokaže i u ložnici, za što će je svojim savjetima pripremiti iskusna Hurem.  Kako će im to poći za rukom doznat ćemo u novoj epizodi “Sulejmana Veličanstvenog”, u nedjelju, 2. prosinca u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo