ZANIMLJIVIJI OD LIGE PRVAKA / Sulejman i dalje prvi izbor gledatelja

Image
Foto: RTL

"Sulejman Veličanstveni" sinoć je ponovo bio prvi izbor gledatelja! Nova epizoda ove raskošne serije opet je bila najgledaniji format dana u ciljnoj skupini 18-49 godina, pobijedivši inače rado gledane informativne emisije te Ligu prvaka.

20.9.2012.
13:09
RTL
VOYO logo

Gledatelji su u srijedu 19. rujna ponovno pokazali kako je najbitnija informacija dana ona koja otkriva što se događa u "Sulejmanu Veličanstvenom". Nova epizoda ove raskošne serije ponovno je bila najgledaniji format dana u ciljnoj skupini 18-49 godina, pobijedivši inače popularne i rado gledane informativne emisije i Ligu prvaka!

Epizoda u kojoj smo vidjeli Huremin rastanak od voljenog sultana i radost pojedinih članova dvora zbog njenog odlaska u staru palaču, i ovaj je put bila je najgledaniji format u cijelom danu u ciljnoj skupini od 18-49 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S gledanošću od 10,3% i udjelom u gledanosti od 27,5% 'Sulejman' je potukao i HTV-ov prijenos nogometne utakmice Lige prvaka između Bayern Munchena i Valencije (gledanost od 9,3%), kao i novi nastavak serije "Izgubljene časti" Nove TV (gledanost od 9,3%), te privukao preko 440 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Hurem ipak pristati na Ibrahimove uvjete kako bi se vratila u palaču i tako bila što bliže sultanu, zašto je Hatidže posjetila Hurem bez majčinog dopuštenja, koji su planovi mladog slikara Lea, te zbog čega je Sulejman pozvao Gulfem u svoje odaje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja svi obožavatelji sultana i njegove dvorske svite doznat će večeras u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u 20 sati na RTL Televiziji.

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo