POTRAGA ZA ATENTATORIMA / Sulejman bijesan zbog atentata, želi pronaći krivce!

Image
Foto: RTL

Rustem mora pronaći način kako prevariti Sulejmana i uvjeriti ga da iza napada na princa Mustafu stoje iranski neprijatelji. Hoće li mu to poći za rukom, doznat ćemo večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

18.11.2013.
11:55
RTL
VOYO logo

Sulejmana jako pogodi vijest o atentatu na Mustafu pa zatraži Rustem-pašu da pronađu onog tko je odgovoran za pokušaj ubojstva. Kako ne bi ostao bez titule velikog vezira, Rustem mora pronaći način kako prevariti Sulejmana i uvjeriti ga da iza napada stoje iranski neprijatelji. Hoće li mu to poći za rukom, doznat ćemo večeras u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog'!

Tijekom lova sa sinovima, Rustem-paša obavijesti Sulejmana o atentatu na Mustafu u kojem su preminuli prinčeva miljenica i nerođeno dijete. Sulejmana naljuti taj drski čin i zaprijeti Rustemu da pod hitno pronađe osobu koja se usudila napasti njegovog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



I dok Rustem pokušava sakriti tragove koji vode prema njemu i sultaniji Hurem, princ Mustafa pokreće svoju istragu. Od jednog age doznaje pravu istinu o identitetu osobe koja je izdala naredbu za njegovim smaknućem.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Vidjevši Ceciliju kako crta noćno nebo, gospa Afife odvede mladu robinju k Hurem, a sultanija u crtežima prepozna njezino umijeće čitanja zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cecilia tvrdi da u njima vidi svoju sudbinu kao Selimovu miljenicu i zbog toga se želi domoći mjesta u prinčevu haremu. Sultanija Hurem joj ispuni želju, te je pošalje u Manisu umjesto Valerije. Kako bi Cecilia postala dio harema, Hurem joj nadjene novo ime – Nurbanu.

Ne propustite novi nastavak serije "Sulejman Veličanstveni" večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo