najbolji pojedinac susreta / Štrlek: 'Svima nam je teško, no realno, mi smo polufinale prokockali još u Splitu protiv Švedske'

Najbolji pojedinac iz hrvatskih redova Manuel Štrlek čestitao je suigračima jer svi su, tvrdi, dali sve od sebe, a kao ključni moment turnira označio je poraz protiv Švedske u Splitu.

24.1.2018.
22:45
VOYO logo

Hrvatski rukometaši nisu se uspjeli plasirati u polufinale Europskog prvenstva kojemu su domaćini, oni su u posljednjoj utakmici skupine I u zagrebačkoj Areni pred 15.000 gledatelja izgubili od Francuza sa 27-30 (13-19).

Najbolji pojedinac iz hrvatskih redova Manuel Štrlek čestitao je suigračima jer svi su, tvrdi, dali sve od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista smo se fanatično borili do zadnje minute. Vjerovali smo u to da možemo stići Francuze, navijači su danas također bili fantastični. Najveći problem je bio u prvom poluvremenu kad smo igrali 7 na 6 i pritom napravili previše tehničkig pogrešaka pri čemu su nam Francuzi zabijali na prazan gol, a kad su napravili veliku prednost, taj rezultat je bilo stvarno teško stizati."

Ne skriva Štrlek da su od početka turnira, kao i uoči utakmice s Francuskom, očekivali polufinale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, naravno da smo računali na to, pred svojim navijačima, fali nam to europsko zlato, ali šta je tu je. To je sport, svima nam je teško."

Unatoč velikom broju grešaka, Štrlek tvrdi da su polufinale izgubili još u Splitu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je bilo tehničkih pogrešaka, to ne možemo osporiti. No, mislim da smo mi polufinale prokockali još u Splitu kad smo izgubili od Švedske." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo