SAMO RIJEČI HVALE /

Što treperi misle o Aleksandri Prijović i njenih 5 Arena? 'Može tko god reći što hoće, ali...'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Goran Horvatinec/RTL

A što misle koji bi glazbenici mogli napuniti barem jednu, eventualno dvije Arene u Zagrebu. 'Mi bismo mogli (30zona), ali i Drito Scena bi mogla napuniti, Grše, Vojko, KUKU$. Može i Mišo Kovač, Zdravko Čolić, Thompson, Severina, Miroslav Škoro, Jelena Rozga, Vesna Pisarović', smatraju Shin i Galaš iz 30zona

21.10.2023.
8:51
Emica Elvedji/PIXSELL/Goran Horvatinec/RTL
VOYO logo

Da je Aleksandra Prijović rasprodala četiri zagrebačke Arene, a peta je na putu - više nije novost. Ona je apsolutna rekorderka po broju nastupa u Areni Zagreb.

Već su mnogi davali svoje mišljenje o njoj i rasprodanim Arenama, od samih glazbenika, sportaša, glumaca, ali mi smo iskoristili priliku i upitali trepere iz Kozari Boka. Riječ je o Shinu i Galašu, trap dvojcu pod nazivom 30zona koji je gostovao u našem serijalu 'Laganih 15'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto baš njih? Zato što u Hrvatskoj mnogi i dalje ne znaju što je trap i čude se kada su upravo njihove pjesme, uz cajke, na vrhu playlista, YouTubea, Billboarda, a djeca, mladi, no i neki stariji ipak su čuli za njih. Zanimalo nas je što kažu o svojoj "konkurenciji".

Image
LAGANIH 15 /

Preko trnja do zvijezda? Ovo je priča o 'braći' koja su od Kozari Boka dogurala do 'Južnog vetra'

Image
LAGANIH 15 /

Preko trnja do zvijezda? Ovo je priča o 'braći' koja su od Kozari Boka dogurala do 'Južnog vetra'

Oni, iako naizgled "tvrdi" traperi, i sami priznaju da vole poslušati i narodnjake i cajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može tko god reći što hoće, ali svi ih slušaju. Ne puštam ih sad cijeli dan, ali odeš na neku svadbu i puštaju se veselice. Ima i lijepih cajki", rekao nam je Galaš.

Na koncert spomenute pjevačice neće ići, iako su ih djevojke nagovarale, ali:

"Znamo mi pjesme, ali da mi ju sad pokažeš ne bih znao tko je, ali svaka joj čast", poručuje Galaš.

"Mislim da je tu dosta bilo i marketinški, ali respekt za Aleksandru Prijović. Njene pjesme čuješ i na radiju, no žene ih puno više znaju", kaže Shin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je stoga i što misle koji bi glazbenici mogli napuniti barem jednu, eventualno dvije Arene u Zagrebu.

"Mi bismo mogli (30zona), ali i Drito Scena bi mogla napuniti, Grše, Vojko, KUKU$. Može i Mišo Kovač, Zdravko Čolić, Thompson, Severina, Miroslav Škoro, Jelena Rozga, Vesna Pisarović", smatraju dečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Shin i Galaš iz 30zona u 'Laganih 15' otkrili s kim bi od pjevačica iz regije snimili pjesmu pa najavili koncert u Tvornici

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo