OD LEGENDI DO DEMO BENDOVA / Što sve donosi besplatni zagrebački festival?

Image

Vrijedi izdvojiti i nastupe Dječaka, Gatuza te ponovno okupljenih zagrebačkih hardcore legendi Ha Det Bra, a tu su i Luni Magumi, Punčke te rođendanska fešta Terapije.

28.3.2013.
12:24
VOYO logo

Nakon što su najavili  glazbene legende koje nastupaju na Griču, ekipa Gričevanja predstavlja još glazbenih poslastica kojima će oduševiti svoje fanove. Uz najavu cijelog programa otvara se i poseban natječaj „Gričevanje traži svježu krv“, u čijem kotlu su organizatori pripremili za svakoga po nešto - Demonique natječaj za demo bendove, natječaj Strašno dobra priča, te Strašno dobra špica.

Prijaviti se možete na facebook profil festivala. Nakon toga će žiri sastavljen od predstavnika pokrovitelja festivala Tuborga, medijskih pokrovitelja i izdavačkih kuća odlučiti o tri najbolja benda koja će nastupati u bonbon baru u subotu 13. travnja od 13 do 14 sati. No to nije sve, publika će imati završnu riječ, te će, po njihovom odabiru preko glasačkih listića, na samom koncertu biti odabran najbolji od ta tri benda koji će 14. travnja nastupiti prije samog Urbana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niste muzičar, ali ste jedan od onih koji vole iskakati iz grma i plašiti prolaznike, pričati najstrašnije priče na kampiranjima, volite hororce, ili jednostavno želite pisati strašne priče? Otpustite maštu s lanca i pošaljite nam priču od koje će se svi na Griču upiškiti u gaćice od straha. Radnja priče ne mora biti isključivo vezana uz Grič i strašne gornjogradske legende, ali namjera je da sa svojom jezivom pripovijetkom prestrašite one koji slušaju ili čitaju. Priča može biti duga najviše 800 riječi.

Deset najboljih priča prethodno će odabrati žiri, a najbolje priče će se nakon prestanka glazbenog programa uz svijeće čitati u bonbon baru pred publikom, a osvajanju titule najstrašnije priče pomaže i najveći vrisak publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Urbanovog, vrijedi izdvojiti i nastupe Dječaka (4. travnja), Gatuza (5. travnja) te ponovno okupljenih zagrebačkih hardcore legendi Ha Det Bra, a tu su i Luni Magumi, Punčke te rođendanska fešta Terapije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo