Što su na ručku radili Šeks i Domagoj Milošević?

4.1.2012.
8:57
VOYO logo

Dok Šeks nije htio potvrditi ni demantirati da se našao s Miloševićem, potonji je tek demantirao da mu je na ručku išta obećano.

"Bio je to običan ručak stranačkih kolega bez neke političke važnosti", rekao je Milošević za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šeksove 'lukavosti'

Ipak, zanimljivo se prisjetiti Šeksovog ponašanja otkad je objavio da se osim Jadranke Kosor "nitko iz užeg ili šireg vodstva neće kandidirati za predsjednika HDZ-a". Nakon spekulacija da se zapravo već odrekao aktualne predsjednice i da je spreman poduprijeti Miloševića, prije tjedan dana Šeks je poručio da se nije predomislio te da s Miloševićem nikad nije niti razgovarao o njegovoj potencijalnoj kandidaturi. No, samo dva dana poslije toga njih su dvojica ugodno ručali, a teško je i zamisliti da se pritom nisu niti dotaknuli izbora koji slijede u HDZ-u.

"Ma, čim zaključi da Jadranka Kosor gubi potporu u širokom članstvu HDZ-a, Šeks će je prekrižiti i priključit će se nekoj drugoj opciji. Šeks je isuviše politički lukav da bi se bezrezervno vezao za nekoga tko će izgubiti izbore, a šanse Jadranke Kosor svakim su danom sve manje", procijenio je jedan utjecajni HDZ-ovac za list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Milošević i Milinović spremaju liste

A da se bivši potpredsjednik Vlade ozbiljno sprema za unutarstranačke izbore potvrdio je i član HDZ-a blizak Miloševiću, koji kaže da će Milošević ponuditi kandidatsku listu za zamjenika predsjednika, potpredsjednike i članove predsjedništva na kojoj će biti "malo imena iz HDZ-ove stare garde". "Bit će to uglavnom mlađi, obrazovani ljudi s terena koji imaju snažno uporište u stranci. Ali u obzir svakako dolazi i, primjerice, Darko Milinović, ako se on sam neće kandidirati za predsjednika", kazao je neimenovani HDZ-ovac. Za predsjednika bi se trebao kandidirati i Darko Milinović, koji već kontaktira s članovima koje bi rado vidio na svojoj izbornoj listi, na kojoj će se naći ugledni HDZ-ovi veterani i mlađe snage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo