PROMJENE U UPRAVI / Što se zbiva u bivšem Agrokoru? Irena Weber više nije izvršna direktorica u Fortenova grupi

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu, poručio je Peruško

14.10.2019.
14:07
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Upravni odbor Fortenova grupe opozvao je Irenu Weber s mjesta izvršne direktorice u toj grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, izvijestili su u ponedjeljak iz Fortenove u objavi o promjeni u izvršnoj upravi ne navodeći razlog opoziva.

“Zahvaljujem gospođi Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji. Gospođa Weber je podnijela velik dio tereta izuzetno teškog procesa zaključenja postupka izvanredne uprave u Agrokoru te je znatno doprinijela njegovom uspjehu. Također, odigrala je važnu ulogu u ustroju i organizaciji Fortenova grupe. Na tome joj u svoje osobno ime, kao i u ime svih ključnih dionika iskreno zahvaljujem, a u ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu”, ustvrdio je tim povodom glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Weber i dalje ostaje na poziciji zamjenice izvanrednog povjerenika Agrokora, na koju ju je imenovao Trgovački sud na prijedlog Vlade, a to znači da će i dalje biti zadužena za prijenos imovine Agrokora na Fortenovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo