NAGRADE TOP.HR / Što se i koga slušalo u 2021. godini u Hrvatskoj kad je glazba u pitanju? Nastupiti će i naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu

Kratko brojimo do treće dodjele jedinstvene glazbene nagrade #TopHR Music Awards u organizaciji Hrvatske diskografske udruge i RTL-a

7.3.2022.
21:00
VOYO logo

Generalne probe su odrađene, a ove godine ceremonija dodjele nagrada ponovno se vraća publici što cijeloj večeri daje posebnu čar. 

Očekuje se jako puno atraktivnih nastupa, očekuju se oni koji su se najviše slušali i prodavali u protekloj 2021. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njih, ove godine dodjela nagrada u znaku je žena. Žena koje su obilježile hrvatsku diskografiju pa će stoga tu biti zaista prekrasnih dama i glazbenih diva raznih generacija, ali i stilova.

Jedna ima posebno mjesto, ona je najmlađa, a ona nas predstavlja ove godine i na Eurosongu te će večeras dva puta izići na pozornicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Miom Dimšić razgovarala je novinarka RTL-a, Ana Radišić.

Prošle godine dobila je ovu nagradu, imala je najslušaniji album u Hrvatskoj. Ove godine nastupa u jednoj drugoj ulozi i to čak dva puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretna i jako ponosna što sam se prošle godine našla u knjizi žene u glazbi koju nekako tematski obrađujemo večeras gdje sam bila najmlađa i samo stajat bok uz bok svim tim divama i damama koje mnoge slušam od malena, neke su čak slušali moji roditelji u mladosti, to je velika stvar za mene, presretna i preponosna sam što sam tu", kaže Mia Dimšić, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu.

Najavljeni su atraktivni nastupi. Mia je svoje probe odradila, ali kako ona diše po pitanju ovogodišnje dodjele nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzbuđena sam jer u prvom redu ja ću biti i veliki fan puno izvođača večeras i slušati neke ljude koji su mi veliki uzori. Osim što ću se i sama popeti na tu istu pozornicu ispred nevjerojatnog benda koji marljivo vježba ovih dana tako da je ovo stvarna jedna vrhunska ekipa te prekrasna priča i mislim da ćemo se svi super provesti, ali i podružiti jer u posljednjih godinu-dvije nije bilo toliko prilike da mi glazbenici izmijenimo svoje priče", objasnila je Dimšić.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo