Stigao na konferenciju na štakama / Što se događa s Milanom Bandićem?

Pritom se osvrnuo na činjenicu što nije došao na obljetnicu osnivanja Tigrova te istaknuo da mu je zbog toga žao

6.11.2018.
11:31
VOYO logo
Image

Milan Bandić na štakama!

Image

Milan Bandić na štakama!

Danas se održava konferencija za novinare na temu "Specijalna bolnica za plućne bolesti – prva javna zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj s međunarodnom akreditacijom kvalitete zdravstvene zaštite", a na kojoj će sudjelovati ministar zdravstva Milan Kujundžić, ravnatelj HZZO-a Lucian Vukelić, v.d. predsjednik Hrvatske liječničke komore Krešimir Luetić, ravnatelj Specijalne bolnice za plućne bolesti Marinko Artuković i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Bandić, koji je za vikend od ruskog predsjednika Vladimira Putina primio odlikovanje Reda prijateljstva, pred bolnicu je došao kao i na tu svečanost - na štakama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić za RTL otkrio o čemu se radi

RTL-ovi reporteri Adrian De Vrgna i Matea Damjanović zagrebačkog gradonačelnika upitali su o čemu se radi te ima li problema sa zdravljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U početku je kratko kazao da je sve u redu, no kasnije je za RTL otkrio i detalje. Kako je potvrdio našem reporteru Adrianu De Vrgni, Bandić je nedavno 'zaradio' trostruki lom skočnog zgloba. Pritom se osvrnuo na činjenicu što nije došao na obljetnicu osnivanja Tigrova te istaknuo da mu je zbog toga žao. 

"Bio sam četiri sata u Traumi nakon slijetanja iz Rusije. Ozljedu sam zaradio na Dan mrtvih, imam povijest bolesti", kazao nam je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo