PREDSTAVLJEN NIZ NOVITETA / Što nas sve čeka na najvećem hrvatskom festivalu?

Image

Sedmo izdanje INmusica donosi oko 50 domaćih i inozemnih izvođača te brojne nove sadržaje i programe koji su u petak predstavljeni na konferenciji za novinare.

25.5.2012.
16:40
VOYO logo

Sedmo izdanje INmusica, najvećeg hrvatskog glazbenog festivala, koji će održati od 28. do 30. lipnja na Jarunu, donosi oko 50 domaćih i inozemnih izvođača te brojne nove sadržaje i programe koji su u petak predstavljeni na konferenciji za novinare.

Od noviteta je najavljen program "Tko pjeva zlo ne misli", koji je ime dobio po uzoru na legendarni istoimeni film. Riječ je o 'retro partyju s pjevanjem' koji će se održavati na posebnoj pozornici u ambijentu uređenom u stilu kultne hrvatske komedije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan novi program, koji je naziv preuzeo iz jugoslavenske kinematografije je "Ko to tamo peva?", čija će okosnica biti originalni autobus iz toga filma.

Novost je i audio-vizualni show koji uključuje čitav sastav i light show u "jukeboxu veličine prikolice", koji će posjetiteljima uživo po narudžbi izvoditi neku od 35 ponuđenih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pripremi je i posebno natjecanje u upravljanju brodovima na daljinsko upravljanje pod nazivom "Tesla Boat Show", šator s nargilama i turskom kavom "Nargila Chill Out Bar" te izložba "Multikulturalizam u glazbi".

Posjetiteljima INmusica i ove će godine biti na raspolaganju kamp, koji će biti otvoren od 26. lipnja do 2. srpnja i ponuditi brojne dodatne sadržaje. U suradnji s Hrvatskim željeznicama svim posjetiteljima omogućen je popust u visini 40 posto na redovne cijene prijevoza, a za vrijeme trajanja festivala do Jaruna će voziti i besplatna autobusna linija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo