Što će Jadranka Kosor ako izgubi izbore?

Anketa našeg portala pokušala je doznati među čitateljima koja je profesija po Kosoričinoj mjeri, ako slučajno izgubi izbore. Trgovanje nekretninama definitivno je odbačeno.

24.8.2011.
14:04
VOYO logo

Iako je do 90 četvornih metara vlastitog stana došla za samo 23 tisuće nekadašnjih njemačkih maraka, "biračko tijelo" net.hr-a ne misli da je premijerka Jadranka Kosor talent za nekretnine!

Naime, anketa našeg portala pokušala je doznati među čitateljima koja je profesija po Kosoričinoj mjeri i mešetarenje nekretninama je definitivno odbačeno. Druge dvije opcije - politika i usavršavanje krumpir salate - su u mrtvoj trci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A trka je, kako se da primijetiti u samo deset minuta praćenja glasovanja, vrlo naporna. Temeljem screenshotova snimljenih sa samo deset minuta razmaka, gotovo možemo vizualizirati dvije skupine "klikača" koji se znoje ispred zaslona svojih kompjutera.

Screenshot snimljen oko 9.45 sati tako pokazuje da Kosoricu 50 posto od 12.968 čitatelja net.hr-a vidi u kuhinji napunjenoj lukom i krumpirima, dok je samo jedan posto manje vidi u saborskim klupama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetak minuta i 400-tinjak glasova kasnije, saborske klupe pobjeđuju s 50:49, dok se opcija "nekretnine" ne miče s mizernih jedan posto.

Zahvaljujemo čitateljima na njihovim prijedlozima, iako premijerki, ukoliko ju muči dilema iz naše ankete, možda i nisu bili od prevelike pomoći. A sada ih molimo da na isti način pomognu Zoranu Milanoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što predlažete dotičnom kandidatu za premijera, ako uspije izgubiti još jedne izbore od HDZ-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo