JOŠ JEDNA SMJENA NA ČELU STRANKE / Stjepan Čuraj podnio ostavku na mjesto predsjednika HNS-a: Iz stranke naveli da se povlači radi 'osobnih razloga'

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Sukladno statutu stranke, HNS će do sljedećeg izbornog Sabora nastaviti voditi zamjenik predsjednika Mirko Korotaj, dugogodišnji načelnik Općine Cestica

24.11.2022.
18:08
Goran Kovacic/Pixsell
VOYO logo

Stjepan Čuraj, predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS), danas je podnio ostavku na tu funkciju, obavijestili su danas iz te stranke.

"HNS je u posljednje dvije godine pokrenuo postupak vraćanja svojim korijenima i repozicionirao se na političkom spektru kao moderna liberalna stranka s prepoznatljivim politikama i programima koji su uvijek bili u službi i na korist građanima, poput prodaje hrvatskog plina građanima po zajamčenoj cijeni. U tom periodu se uspjelo financijski i reputacijski konsolidirati stranku, što se pokazalo i na prošlogodišnjim lokalnim izborima gdje je HNS ponovno ostvario jako dobar rezultat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korotaj nastavlja voditi stranku

"Gospodin Čuraj ostaje u stranci, no nažalost, iz osobnih razloga, ne kao predsjednik stranke.

Sukladno statutu stranke, HNS će do sljedećeg izbornog Sabora nastaviti voditi zamjenik predsjednika Mirko Korotaj, dugogodišnji načelnik Općine Cestica", naveli su u priopćenju iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo