STIŽU NAM NOVE OLUJE: / Lijepo vrijeme u dobrom dijelu Hrvatske neće dugo trajati, oglasio se i Meteoalarm i izdao upozorenje

Image
Foto: PIXSELL

Dobra vijest je da se radi o prolaznom zahlađenju te će se vrijeme vrlo brzo vratiti na ono pravo ljetno

21.7.2020.
19:32
PIXSELL
VOYO logo

Taman kad smo mislili da je pred nama dugo toplo ljeto, stiže nam nova promjena vremena. Kako javlja meteorologinja N1 televizije Tea Blažević, frontalni poremećaj koji stiže sa sjeverozapada Europe donijet će već večeras kišu i pljuskove uz grmljavinu u Međimurju.

Na sjevernom Jadranu i u unutrašnjosti sutra se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina, no ne samo to. Hladniji zrak koji stiže sa sjevera osjetno će sniziti temperaturu. Za Međimurje se oglasio i žuti Meteoalarm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Meteoalarm

STIŽU PROBLEMI: Oglasio se Vakula, još ništa od normalnog ljeta – jedan dan u tjednu bit će posebno nezgodno

Image
STIŽU PROBLEMI: /

Oglasio se Vakula, još ništa od normalnog ljeta - jedan dan u tjednu bit će posebno nezgodno

Image
STIŽU PROBLEMI: /

Oglasio se Vakula, još ništa od normalnog ljeta - jedan dan u tjednu bit će posebno nezgodno

U Dalmaciji lijepo vrijeme

Nevrijeme ne bi trebalo zahvatiti Dalmaciju, u kojoj bi trebalo ostati sunčano. Na moru će zapuhati umjerena bura koja će pod Velebitom jačati prema kraju dana. Dobra vijest je da se radi o prolaznom zahlađenju te će se vrijeme vrlo brzo vratiti na ono pravo ljetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiše će biti i sutra. U unutrašnjosti promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom te pljuskovima i grmljavinom. Na sjevernom Jadranu uz više oblaka također su mogući lokalni pljuskovi, dok će u Dalmaciji prevladavati sunčano.

Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu zapuhat će umjerena, podno Velebita i jaka bura, na preostalom dijelu umjeren sjeverozapadni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najniža jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu između 19 i 22. Najviša dnevna uglavnom između 24 i 29, na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 30 do 34 °C.

'Žuti' Meteoalarm upozorava i na vrijeme sutra za sjeverni dio zemlje, Slavoniju, Liku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nestabilno vrijeme nas očekuje i idućih dana. U unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu bit će promjenjivo oblačno i nestabilno uz mjestimičnu kišu te pljuskove i grmljavinu, osobito s petka na subotu kada bi pljuskova moglo biti i u inače pretežno sunčanoj i vrućoj Dalmaciji.

Na kopnu slab, na Jadranu umjeren sjeverozapadni i jugozapadni, tek ponegdje uglavnom ujutro bura. Temperatura bez veće promjene, na kopnu malo svježije u subotu, a na Jadranu i dalje vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo