SERIJA O OCU BRAĆE TROTTER / Stižu "Mućke" prije "Mućki"

Image

Nicholas Lyndhurst, najpoznatiji kao Rodney, u novoj će seriji glumiti vlastitog oca.

6.4.2009.
15:02
VOYO logo

Kako je započela priča o Del Boyu i Rodneyju otkrit ćemo u seriji koja se trenutno priprema pod kapom BBC-ja.

Glavni lik još neimenovanog serijala bit će londonski mutikaša Freddy "Žaba" Robdal, otac legendarne braće Trotter, kojeg će utjeloviti Nicholas Lyndhurst, najpoznatiji po ulozi Rodneyja. Del Boy, Brzi i ostatak peckhamske škvadre neće se pojavljivati u novim epizodama, ali  zato je tu John Sullivan, scenarist i idejni pokretač "Mućki".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš sam pričao s Nicholasom i ne može dočekati da počnemo snimati. Napravio sam nekoliko verzija scenarija i još ni sam ne znam koja će na kraju biti izabrana. Kako bilo da bilo, mi smo spremni i samo čekamo poziv ", objasnio je Sullivan. Freddy Robdal u regularnim se "Mućkama" pojavio samo u jednoj epizodi i to na fotografiji. Tada ga je također "glumio" Rodney (ili Lyndhurst, kako vam drago).

Serija izvornog naziva "Only Fools And Horses" s nazapamćenim se uspjehom prikazivala od 1981. do 1996. godine kada je postala dijelom pop kulture kako Velike Britanije, tako i ostatka svijeta. Specijalnu epizodu, prikazanu za Božić 2003. godine, gledalo je čak 16 milijuna ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo