Stiglo zahlađenje s kišom, kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana?

Tijekom cijelog ponedjeljka prevladavat će promjenljivo oblačno vrijeme, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Osjetno zahlađenje i kiša najavili su da je kraj ljeta blizu.

9.9.2013.
9:43
VOYO logo

Obilnija i češća kiša očekuje se mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru. U ostalim krajevima glavnina kiše očekuje se sredinom dana i poslijepodne.

Vjetar će biti slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni. Na Jadranu će navečer zapuhati bura. Najviša dnevna temperatura između 21 i 26, a u Dalmaciji od 26 do 30°C, piše DHMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, i dalje toplo

U utorak će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Povremene kiše još će biti ponajprije na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici te unutrašnjosti Dalmacije. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. Vjetar će biti slab, na južnom Jadranu umjereno jugo i jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu ujutro i bura.

I dalje će biti toplo, od 20 do 25°C u unutrašnjosti, a na Jadranu od 23 do 28°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu kiša, no kraj tjedna ipak sunčan

Iako će nas u srijedu još uvijek pratiti kiša, krajem tjedna vrijeme će se proljepšati, pa nas očekuje većinom sunčan i topao vikend.

Podsjetimo, u dugoročnim prognozama meteorolozi su najavili iznadprosječno toplu jesen, dok će zima biti obilježena padalinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo