RASPADA SE AEROSMITH / Stigla i službena potvrda: jedan od najvećih američkih rock bendova nakon 46 godina prestaje s radom

Prvih petnaestak godina karijere obilježili su veliki problemi s porocima, pogotovo kod Tylera, kojem su u nekoliko navrata spašavali život nakon što se predozirao

25.6.2016.
13:36
VOYO logo

Poslije punih 46 godina na sceni, legendarna američka rock skupina Aerosmith objavila je da prestaje s radom.

Vijest je, gostujući u radijskoj emisiji Howarda Sterna, objavio frontmen Steven Tyler i dodao kako će prije konačnog raspada, krenuti i na oproštajnu turneju, vjerojatno iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim ovaj bend, stvarno ga volim, i zahvalan sam na svemu što smo zajedno napravili i što smo dočekali kraj u originalnoj postavi", rekao je Tyler.

Aerosmith su osnovani u Bostonu 1970., a eponimni debtiantski album objavljuju tri godine kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih petnaestak godina karijere obilježili su veliki problemi s porocima, pogotovo kod Tylera, kojem su u nekoliko navrata spašavali život nakon što se predozirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga faza djelovanja iznjedrila je niz velikih hitova ("Crazy", "Don't Want To Miss A Thing", "Janie's Got a Gun"), ali su im kritičari gotovo u potpunosti okrenuli leđa, nerijetko ih proglašavajući parodijom samih sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo