STEŽE SE OBRUČ OKO TATE SLAVENA: / Predstavljao se herojem, a zarađivao na djeci s teškoćama?

Image

Oko poznatog tate Slavena sve se više steže obruč.

9.3.2017.
17:58
VOYO logo

Volonteri udruge 'Grad anđela' nisu prvi koji tvrde da ih je Vujić prevario. Javili su se nakon terapeuta udruge Senzori i bivših suradnika tate Slavena.

Naime, volonteri udruge Grad anđela tvrde da su u financijskom izvješću otkrili da s računa Udruge postoji plaćenih, a neisporučenih računa u iznosu od 66.250 kuna, piše Dnevnik.hr. Vujić je rekao da se radi o građevinskim radovima na zgradi udruge, što je zapravo njegova privatna kuća i projekt Senzora pod imenom 'Srce junačko'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac nestao, nema ni potrebne dokumentacije

Ispostavilo se da tvrtka koja je potpisala fakture nije registrirana za građevinske radove niti za tvrgovinu građevinskim materijalom. Osim toga, vlasnik te tvrtke 'Gor Info' sadašnji je vanbračni partner bivše žene tate Slavena. On je više od pola skupljenih donacija od 402 tisuće kuna potrošio nenamjenski. Na njegov je račun Vujić prebacivao novac s računa Grada anđela. Volonterima je rekao da se radi o donaciji, tvrde, a u izvješćima je pisalo da je to pozajmica.

Kako je račun Senzora sada pred likvidacijom, a volonteri ne znaju gdje je novac nestao, protiv Slavena su odlučili podići kaznenu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim već navedenih problema, volonteri Grada anđena otkrili su još jedan. Naime, Slaven je Grad anđela osnovao kako bi to bila stambena jedinica za djecu s poteškoćama, ali kako bi mogao prenamijeniti dvorac Dioš u takvu stambenu jedinicu, morao je imati odobrenje konzervatora za koje je morao predočiti i troškovnik.

Image
Foto: Facebook

Volonteri su otkrili da projektnog troškovnika nema, točnije, da nikad nije postojao, a konzervatorima nisu bili dostavljeni ni drugi dokumenti, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo