JASNIJA SLIKA / Bartulica objavio novu imovinsku karticu: Evo što sve ima

Image

Bartulica je naveo da mu primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi kartica iznose 2459,66 eura

14.6.2024.
21:19
VOYO logo

Nakon što je otkriveno da njemu i supruzi mjesečna primanja premašuju kreditne obveze za tek 136 eura, zastupnik Europskog parlamenta Stephen Nikola Bartulica ažurirao je imovinsku karticu.

Na stranicama Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa stoji nekoliko novih podataka. Tako je Bartulica naveo da mu primanja na mjesečnoj razini od dužnosti za koju se podnosi kartica iznose 2459,66 eura. Od ostalih prihoda, Bartulica mjesečno prima 398 eura za poslove međunarodnog tajnika Domovinskog pokreta. Također mjesečno prima 199,10 eura, iako nisu navedeni detalji o djelatnosti već samo stoji da je riječ o primicima koji se ne smatraju dohotkom, odnosno onima na koji se ne plaća porez na dohodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bartulica u imovinskoj kartici sada navodi da ima dva kredita. Zagrebačkoj banci otplaćuje mjesečnu ratu u iznosu od 1211 eura, dok je ukupni iznos duga 270 tisuća eura. U istoj banci ima još jedan kredit u istom iznosu, samo što za njega mjesečno otplaćuje veću ratu - od 2351,43 eura. U kartici je također zabilježena posudba od 30 tisuća eura koji mu je posudio poduzetnik Vjekoslav Gucić.

Image
TVRDA DESNICA /

Nakon priče s Ferrarijem, Bartulica se pridružio klubu zastupnika ECR u EU parlamentu

Image
TVRDA DESNICA /

Nakon priče s Ferrarijem, Bartulica se pridružio klubu zastupnika ECR u EU parlamentu

Što se tiče nekretnina, Bartulica sa suprugom ima stan od 177 kvadrata u Zagrebu, dok u Dugom Selu ima oranicu. Podaci također pokazuju da je u vlasništvu kuće od 142 kvadrata u mjestu Prvić Šepurine. Tamo ima i šupu koja se procjenjuje na 20.000 eura, kao i dva vrta od 250 kvadratnih metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kartici su navedena dva auta. Opel iz 2010. godine koji je sada vrijedan 1200 eura te još jedan automobil iste marke, samo noviji. Riječ je o modelu iz 2020. godine koji je procijenio na 8000 eura. Više podataka možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: Bartulica se ispričao, hoće li biti dovoljno? Politolog: 'Međunarodno je relevantan'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo