'Dinart neće odmarati' / Stepančićev klupski suigrač Remili: 'Nećemo kalkulirati, u svakoj utakmici fokusirani smo samo na svoju igru'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ne razmišljamo o tome da imamo 8:0 na kraju prvenstva, već idemo dan po dan. Takvo je ovo natjecanje. Protiv Hrvatske ćemo biti ozbiljni, idemo po pobjedu', najavljuje Nedim Remili, inače igrač PSG-a

24.1.2018.
15:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Remili je jedan od predvodnika nove generacije francuskih šutera. Smjena generacija u najboljoj rukometnoj naciji zadnjeg desetljeća nije ostavila trag, jer tu su neki novi klinci, koji već, poput Remilija, imaju važnu ulogu u PSG-u, uvjerljivo najmoćnijem klubu svjetskog rukometa.

Francuska nije izgubila niti jednu utakmicu dosad na Europskom prvenstvu. Mogu li do svih osam pobjeda? "Igrat ćemo na pobjedu protiv Hrvatske. Profesionalci smo. Ali ne razmišljamo o tome da imamo 8:0 na kraju prvenstva, već idemo dan po dan. Takvo je ovo natjecanje. Bit ćemo ozbiljni, trebamo pobjedu", naglašava 22-godišnji Nedim Remili uoči večerašnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u prethodnoj utakmici protiv Srbije izbornik Dinart izrotirao je doslovce sve igrače, a nitko nije igrao više od 30 minuta. "To je naša snaga. Možemo napraviti nekoliko izmjena, ali smo i dalje jednako jaki", kazao nam je Remili.

Hoće li onda Dinart možda dati više prostora igračima s klupe? "Ne očekujem da će izbornik čuvati ključne igrače. Nikola je dio utakmice protiv Srbije bio na klupi jer svatko od nas se mora odmoriti. Nije to signal za kalkulacije. Mi igramo sve utakmice isto, fokusirani smo u svakoj na svoju igru", uvjerava Remili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač PSG-a, gdje igra i Luka Stepančić, koji je njegov konkurent na desnom vanjskom, ističe da se izvrsno slaže s hrvatskim igračem, s kojim ponekad dijeli sobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo