BOGATO ISKUSTVO / Stella Litou postaje članicom Upravnog odbora egta-e

Image
Foto: RTL

Kao članica Odbora, Stella Litou svoje će bogato iskustvo u medijima, razvoju programske ponude i digitalizaciji dijeliti s članovima udruženja, aktivno sudjelujući u sukreiranju budućnosti te razvoju televizije i digitalnih komunikacija.

17.6.2024.
16:24
RTL
VOYO logo

Stella Litou, predsjednica Uprava Pro Plusa i RTL-a Hrvatske, pridružila se Upravnom odboru egta-e, međunarodnom udruženju za poslovanje multimedijske televizije i audiosadržaja. Kao članica Odbora, Stella Litou svoje će bogato iskustvo u medijima, razvoju programske ponude i digitalizaciji dijeliti s članovima udruženja, aktivno sudjelujući u sukreiranju budućnosti te razvoju televizije i digitalnih komunikacija.

Europsko udruženje za TV i radio marketing i oglašavanje, egta, predstavlja više od 180 tvrtki na 40 tržišta, a povezuje TV, radio i digitalne platforme te promiče rast i održivost. U povodu 50. obljetnice, udruženje je pokrenulo Povelju industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povelja pruža smjernice članovima za poticanje kreativnosti, inovacija, tehnologija i rješenja koja su usklađena s poslovnim ciljevima brendova oglašivača i partnera. Također se fokusira na mjerenje i razvoj ključnih pokazatelja učinka medijskih kampanja te promiče održivost i odgovornost kako za medije, tako i za oglašivače.

Jedan od ključnih potpisnika Povelje industrije je Stella Litou, koja je u povodu toga izjavila: „Egta potiče svoje članove na inovacije i suradnju kako bismo osigurali učinkovitost kampanja naših klijenata i partnera, fokusirajući se još više na pružanje rješenja potpomognutih podacima. Fokusiranjem na održivost, zajedno smo još više posvećeni promicanju zelene i inkluzivne industrije koja stavlja prioritet na okolišnu odgovornost i društvenu raznolikost.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo