STEČAJNI UPRAVITELJ ULJANIKA JE SDP-OVAC: / 'Ne znam je li ministar to znao'; Horvatov izraz lica govori sve

Image
Foto: HRT screenshot

Loris Rak, predsjednik Kluba SDP-a u Županijskoj skupštini primorsko-goranskoj, privremeni je stečajni upravitelj Uljanika

30.1.2019.
11:28
HRT screenshot
VOYO logo

U jučerašnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u gostovali su, između ostalih, i ministar gospodarstva Darko Horvat i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina. U uvodnom prilogu rečeno je kako je Loris Rak imenovan za privremenog stečajnog upravitelja Uljanika, nakon čega je nastala zanimljiva rasprava.

"Od vas sam čuo da je imenovan Loris Rak za privremenog stečajnog upravitelja Uljanik brodogradilišta. Znate li tko je Loris Rak?", kazao je SDP-ov župan Komadina pa nastavio: "Predsjednik Kluba SDP-a u Županijskog skupštini gdje sam ja župan. Ne znam je li to ministar znao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar u tim trenucima, blago rečeno, nije djelovao oduševljeno:

Image

HRT screenshot

Image

Hrt screenshot

Image

HRT screenshot

Komadina se upitao što će tu građani zaključiti - HDZ-ova Vlada, SDP-ov stečajni upravitelj u IDS-ovoj Istri. "Građani moraju znati kako se imenuje stečajni upravitelj, ždrijebom, kockom", rekao je Komadina. "Kompjutor slučajnim odabirom odlučuje tko će biti stečajni upravitelj, no u ovom slučaju nije baš najpametnije bilo sucu imenovati Lorisa Raka", dodao je Komadina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uljanik traži strateškog partnera, pristigle su i ponude, ali Uprava zasad ne želi otkriti o kome je riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo