nemaju mira / Stanovnici Hvara na rubu - partijaneri ih sad maltretiraju i s jahti: 'Izmjerio sam buku od 102 decibela'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Jahta se zove 'Samar', plovi pod zastavom Kajmanskog Otočja, duga je 77 metara, a pripada Kutaybi Alghanimu, koji slovi za četvrtog najbogatijeg čovjeka Kuvajta

1.8.2017.
17:02
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Jahte su za ljetnih mjeseci doista ukras hvarske rive, osobito u večernjim satima, ali ima i takvih koje zbog remećenja javnog reda i mira dozlogrde Hvaranima, piše Slobodna Dalmacija. 

Stanovnici najsunčanijeg otoka u Hrvatskoj već se godinama bore s nekulturnim ponašanjem mladih partijanera, međutim toliki nered na jednoj jahti nisu očekivali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jahta se zove 'Samar', plovi pod zastavom Kajmanskog Otočja, duga je 77 metara, a pripada Kutaybi Alghanimu, koji slovi za četvrtog najbogatijeg čovjeka Kuvajta. 

Kako kažu građani, prije nekoliko dana na jahti su u noćnim satima intervenirale policija i carina zbog remećenja javnog reda i mira, no jahta je nakon toga samo premještena u akvatorij grada Hvara, stotinjak metara od obale. U noći s nedjeje na ponedjeljak ponovno je došlo do narušavanja javnog reda i mira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova je jahta prije četiri, pet dana usidrena nedaleko od ugostiteljskog objekta "Hula Hula". Očito je da se gosti s nje zabavljaju upravo u tom beach baru, a kad se oko 23 sata vrate na jahtu, onda na njoj počinje urnebesna glazba i partijanje", rekao je Živko Petričić s Hvara, dodavši kako je oko ponoći u nedjelju na njoj izmjerio buku od oko 102 decibela, piše Slobodna Dalmacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo