politički hašoman / Stanje nacije pronašlo zelenu zvijezdu HDZ-a! Tko je s Beljakom pušio maricu?

Image

Hrvatska - zemlja u kojoj se trava pije, a ne puši! To bi mogao biti naš novi slogan

11.11.2022.
23:20
VOYO logo

Hrvatski sabor odbio je prijedlog Kluba Socijaldemokrata o iskorištavanju punog potencijala konoplje, uz objašnjenje da je to paravan za legalizaciju marihuane. A paravani se inače rade baš od konoplje.

Rasprava je izazvala burne reakcije zastupnika, a posebno zanimanje izazvalo je priznanje HSS-ovog Kreše Beljaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražim stanku u trajanju od minute i 25 sekundi kako bismo se dodatno konzultirali oko suludosti odbijanja činjenice da se marihuana u Hrvatskoj puši. Zašto u tome trajanju? Toliko je potrebnom mom velikom i dobrom prijatelju, inače istaknutom članu, ne biste vjerovali, ali vaše stranke HDZ-a, da smota lijepu, dobru frulicu od domaće marihuane koju ilegalno sadi u svom dvorištu za svoje potrebe . Dakle on je u prekršaju, radi to svakodnevno, radi to jako dobro, ja to znam jer sam pušio, naravno, s njim".

Ajme kako je to dobro, prava domaća marihuana, kakvu su nekad naše bake i dide sadili i motali. Nikakve GMO, Monsanto, Purple Haze, White Widow travurine. Organska marica bez pesticida, nikla u našoj domovini. I to u dvorištu uvaženog člana HDZ-a, ljubi ga baka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešo Beljak đentlmenski nije želio otkriti identitet tog HDZ-ovca koji je s bakom pušio travu , ali je potvrdio kako su ga poslije rasprave kontaktirala čak tri zabrinuta člana HDZ-a, dakle HDZ je izgleda dosta napušena stranka.

Ali mi smo krenuli u potragu za tim HDZ-ovim Snoop Dogom i evo naš tim istraživačkih novinara došao je do njega ali i do još nekih političkih hašomana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redakcija Stanja nacije, ekskluzivno, pronašla je zelenu zvijezdu HDZ-a. Na razgovor je pristao, ali uz, naravno, zaštićeni identitet. Beljakove navode opovrgav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo