'K'O U ONOM FILMU SA SVISCEM' / Šprajc rastavio na proste faktore vjekovni san Hrvata: 'Neradna nedjelja, i onda još adekvatna nagrada; senzacionalno...'

Čovjek bi rekao da će vladajući nakon 20 godina pričanja o neradnoj nedjelji i adekvatnoj nagradi za one koji rade sjetiti nečeg novog,

22.10.2022.
9:26
VOYO logo

Kao u onom filmu sa sviscem, i Hrvati se svako malo bude uz isto obećanje: ostvarenju našeg vjekovnog sna, neradna nedjelja, počinje Zoran Šprajc u Stanju nacije.

"Nerad nedjeljom. Najnoviji je to hit iz radionice magle i dima. Adekvatno plaćen rad nedjeljom. Senzacionalno… "Čovjek bi rekao da će vladajući nakon 20 godina pričanja o neradnoj nedjelji i adekvatnoj nagradi za one koji rade sjetiti nečeg novog, recimo neradnog utorka, ali ne", ističe Šprajc koji podsjeća i na druge originalne ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacionalni stadion gradili smo već nekoliko puta, Sveučilišnu bolnicu u Blatu već sedam puta, a Nacionalnu dječju bolnicu tri puta. Ali nije problem, možemo još jednom. Ako je nekome to malo, opet ćemo graditi i brzu željezničku prugu prema zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo