SRPSKI MEDIJI: / 'Kolindina kći stigla u Beograd, nitko joj ne smije prići blizu'

Image

Srpski Alo piše kako je 16-godina kći predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Katarina Kitarović, stigla u Beograd na Europski kup u umjetničkom klizanju.

21.1.2017.
14:12
VOYO logo

Novinari su, kažu, stigli ne bi li popratili natjecanje te intervjuirali mladu klizačku zvijezdu, no da su im organizatori priopćili kako je s mladom Katarinom strogo zabranjena bilo kakva komunikacija.

Takvom zabranom posebno je bio šokiran legendarni srpski sportski novinar i komentator Milojko Pantić. 'Za skoro 50 godina karijere nisam doživio ovo što sam ovdje. Došao sam napraviti reportažu, s obzirom na to da na ovom turniru u umjetničkom klizanju sudjeluju i djeca mojih prijatelja iz Zagreba. Njih sam prije dva dana snimio i nitko mi ništa nije rekao na tribinama. Snimao sam klizanje, snimao te djevojčice i uzeo im izjave o tome kako se osjećaju u Beogradu, s obzirom na to da su roditelji čija djeca kližu u dvorani prihvatili da djeca iz Zagreba borave kod njih dok su u prijestolnici. Želio sam napraviti priču i s Katarinom Kitarović i doživjeh šok', rekao je za Alo Pantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službeno objašnjenje srpski mediji dobili su od glavne tajnice KSS-a, Vesne Raković. 'Natjecanje je veoma važno za klizače koji sudjeluju iz razloga što je ovo posljednja prilika da se sakupe poeni za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu. Vođe timova i treneri ne dozvoljavaju pristup, davanje izjava i fotografiranje sportaša dok traje natjecanje. S obzirom na to da na natjecanju sudjeluje i naša predstavnica od koje očekujemo odličan plasman, kada ona otkliže slobodan sastav slobodni ste uzeti izjavu od nje i da je fotografirate. Za ostale timove nemamo odobrenje', rekla je Raković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo