Još samo tri dana / Sretnici, provjerite listiće! 26 dobitnika igre 'Moj prvi milijun' još nije podiglo novac

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Zeljko Lukunic/PIXSELL

Glavni dobitak od milijun kuna, osvojen je u Dubrovniku, a ostalih 600 dobitaka po 1.000 kn ostvareno je širom Hrvatske

22.2.2020.
13:39
Patrik Macek/PIXSELL/Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Iz Hrvatske lutrije poručuju kako 26 dobitnika još nije podiglo svoj novac. Naime, glavni zgoditak igre '"Moj prvi milijun" je otišao u Dubrovnik, a dio dobitnika nije podigao svoj novac.

Rok je još samo tri dana odnosno do 25. veljače 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Moj prvi milijun je još jedna igra Hrvatske Lutrije kroz koju su igrači pokazali koliko su spremni sudjelovati u igrama humanitarnog karaktera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio prihoda od brojčane lutrije, odnosno 220.000 kuna, Hrvatska Lutrija je izdvojila u korist Klinike za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb, a ova suradnja ima višestruke efekte - osim trenutne pomoći pacijentima, pridonijet će podizanju nivoa usluga i obrazovanja u KBC Zagreb.

Glavni dobitak, onaj od milijun kuna, osvojen je u Dubrovniku, a ostalih 600 dobitaka po 1.000 kn ostvareno je širom Hrvatske i putem interneta. Pozivamo sve igrače da dobro provjere svoje potvrde, jer 26 sretnih brojeva koji donose dobitak od 1.000 kuna, još uvijek nije podignuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo kako se isplata dobitaka ostvarenih u igri Moj prvi milijun obavlja zaključno do 25. veljače 2020. g. Sretne brojeve koji donose ovaj sjajan iznos možete provjeriti na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije i na internetskim stranicama lutrija.hr/cms/mojprvimilijun."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo