Srbijanski kirurg od Hrvata stvara dame!

Dr.

16.7.2010.
13:49
VOYO logo

U beogradskoj klinici ST Medica svake godine jedan Hrvat postane Hrvatica ili obrnuto. Urolog dr. Miroslav Đorđević (45) do sada je obavio više od 200 takvih operacija, a danas oko sebe ima tim mladih liječnika koji mu pomažu pri složenim operacijama.

Razlog zašto velik broj stranaca dolazi na operaciju promjene spola u Srbiju su prvenstveno cijene, koje su u Beogradu jedne od najpovoljnijih na svijetu. Stranci za spomenutu operaciju trebaju izdvojiti 3500 eura, dok je za stanovnike Srbije cijena trostruko manja. Treba istaknuti da je cijena iste operacije u SAD-u do 50.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene su niže i zbog toga što dr. Đorđević potpunu spola radi odjednom, dok se u inozemstvu operira nekoliko puta. Najviše pacijenata dolazi iz Amerike, no sve je više osoba iz tropskih krajeva, gdje su spomenute operacije zabranjene.

Na operaciju uskoro dolazi jedna Riječanka koja će brzo postati muškarac, a već nakon dva tjedna izaći će iz klinike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Zbog relativno zatvorene sredine u kojoj žive pacijenti se nakon operacije uglavnom odsele iz Hrvatske i počinju novi život. Naši su pacijenti većinom intelektualci i visokoobrazovani'', rekao je za 24express dr. Đorđević.

Prethodni članak:

arti-201006140353006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo