SPUSTILA GAĆICE I POMOKRILA SE U DVORIŠTU POLICIJSKE POSTAJE U DUBRAVI: / Policajka ispričala što je sve vidjela

Image
Foto: Google Street View

Žena se pomokrila u dvorištu policijske postaje u zagrebačkoj Dubravi za vrijeme dok je član obitelji bio na kriminalističkoj obradi

31.10.2019.
7:32
Google Street View
VOYO logo

58-godišnja B.Š. odlučila je 30. kolovoza ove godine pomokriti se u dvorištu III. policijske postaje u zagrebačkoj Dubravi, za vrijeme dok je član njezine obitelji bio na kriminalističkoj obradi. Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjena je s 300 kuna i 200 kuna troškova prekršajnog postupka, nakon što je optužena za omalovažavala moralne osjećaje prolaznika, javlja Jutarnji list.

"Zatekla sam okrivljenicu u dvorištu III. PP kako vrši malu nuždu. Taj dio dvorišta je vidljiv pogledima s ulice, a u isto vrijeme je u policijskoj postaji bilo više osoba koje su bile na kriminalističkoj obradi", prisjetila se u sudnici policajka, koja ju je uhvatila u trenutku vršenja male nužde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se pojavila na ročištima

Budući da na adresi u Pitomači, gdje je prijavljena, ne stanuje već duže vremena, nije dobivala pozive. Tako da se nije pojavila ni na jednom od tri ročišta. Promjenu adrese bila je dužna prijaviti i o tome je bila obaviještena, pa je saslušana policajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo