PRERANO SKINUO LUĐAČKU KOŠULJU / Šprajc zadovoljan što je Milanović ostao čitave glave: 'Je li normalno što je Erdogan došao baš na taj dan...'

'Prošli tjedan došao sam u luđačkoj košulji, jer je stvarno bio lud tjedan, ali bogami ni ovaj nije normalan', rečenica je kojom je Šprajc otvorio novu epizodu 'Stanja nacije'

9.9.2022.
23:21
VOYO logo

U novoj epizodi ''Stanja nacije'' na RTL-u, Zoran Šprajc pojavio se u običnom odijelu, a ne u luđačkoj košulji, kao prošloga petka, pa je konstatirao da se ipak nije trebao presvlačiti.

''Prošli tjedan došao sam u luđačkoj košulji, jer je stvarno bio lud tjedan, ali bogami ni ovaj nije normalan. Zapravo, kakvo je stanje nacije, svaku bi emsiju čovjek trebao voditi u bijelom kombinezonu, jer jedino iz te perspektive, perspektive luđaka, stanje izgleda normalno'', kazao je u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Milanoviću je glava ostala na mjestu'

Onda se zapitao je li normalno da turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan dolazi u posjet hrvatskom predsjedniku baš na dan kada je turska vojska kod Sigeta na kolac nabila glavu Nikole Šubića Zrinskog?

''U spomen na taj događaj, Erdogan je u Sisku otvorio džamiju. Ali, ajde, ovaj put smo još dobro prošli. Zoranu Milanoviću je glava ostala na mjestu. Što je ostalo u glavi, to je drugo pitanje'', kagao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je još Šprajc spominjao u ostatku ''Stanja nacije'' pogledajte u videu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo