'DUHOVIT KAO STEĆAK, FIN KAO TRUMP': / Šprajc stao u obranu hrvatske predsjednice

Image
Foto: Screanshoot/RTL
7.12.2016.
7:49
Screanshoot/RTL
VOYO logo

Iza svojih izjava o radikaliziranju islama u Bosni i Hercegovini hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dalje stoji. Potrvdila je to u svojoj posljednjoj izjavi u kojoj je navela kako njezine teze potvrđuju brojna izvješća, te da uprkos njima Hrvatska želi politički neovisnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu.

'Svi trebamo pogledati istini u oči'

"Mislim da doista trebamo svi pogledati istini u oči i suočiti se na žalost s trendovima koji dolaze uključujući povratnike iz islamskih država u kojima se ratuje, Iraka i Sirije, kojih je nekoliko tisuća. A isto tako ne možemo zanemariti utjecaj nekih drugih država. Ja želim da Bosna i Hercegovina ostane cjelovita, da se politički u potpunosti emancipira i da što prije postane članica Europske unije i NATO-a", kazala je Grabar Kitarović ističući kako stoji iza prijašnjih izjava zbog kojih ju je bosanski TV voditelj Senad Hadžifejzović čak i izvrijeđao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VODITELJ IZ BiH SEKSISTIČKI NAPAO NAŠU PREDSJEDNICU: /

'Vi ste gospođa fatalna, a ne tek poneka plavuša banalna'

Image
VODITELJ IZ BiH SEKSISTIČKI NAPAO NAŠU PREDSJEDNICU: /

'Vi ste gospođa fatalna, a ne tek poneka plavuša banalna'

''Vrckavi vjeroučitelj"

Hadžifejzović je hrvatsku predsjednicu prozvao zbog kolonijalizma te ustvrdio kako se vjera ne može radikalizirati nego tek pojedinci. Pritom ju je "gađao" i seksističkim uvredama nazivajući je "banalnom plavušom" i "fatalnom gospođom koja ne bi trebala kvariti osjećaje bosanske muške populacije prema njoj.

No, sada je i njemu odgovorio Zoran Šprajc navodeći kako je njegov kolega poput Trumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voditelj i pjesnik duhovit kao stećak, fin kao Trump pa kad se idući put požalite na loš humor u ovoj emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se ovog kakav humor imaju Bosanci, čuveni po humoru na svoj račun, ali kako ni Bosna nije što je bila nekad što bi humor bio", kazao je Šprajc dodajući kako se sada željno isčekuje kakvim će seksizmom taj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu otvoreno založila za zabranu nošenja burki i prekrivanja lica u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike