Šprajc iznio viziju koju ima za svoju novu dužnost na HRT-u

21.6.2013.
14:03
VOYO logo

Za Glavnu urednicu kanala HTV1, na mandat od pet godina, imenovana je Gordana Mrđen, dosadašnja v.d. glavne urednice HTV-a. Za rukovoditelja Informativnog medijskog servisa (HRT-ove informativne agencije) koji će proizvoditi sadržaj za sve HRT-ove medije i platforme, na mandat od pet godina, imenovan je Zoran Šprajc.

Glavni meteorolog na HRT-u će odsad biti Zoran Vakula, a po prvi put HRT ima i glavnog ekonomistu - dr. sc. Antu Rončevića, izvijestili su s Prisavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šprajc: Imat ćemo najbržu i najkvalitetniju informaciju

Inače, bivši voditelj Dnevnika Zoran Šprajc je kazao kako mu je ovo "u profesionalnom smislu jedan novi izazov, ne samo za mene nego i za cijeli HRT koji se sada suočava s potrebom i nužnošću integracije svih svojih informativnih sadržaja pod jednom kapom koji će se onda emitirati i pokazivati na svim našim medijskim platformama – radiju, televiziji, webu i društvenim mrežama".

"Moji prvi zadaci sada su snimiti postojeće stanje i okružiti se dokazanim profesionalcima. Moja vizija je da budemo najveća multimedijalna kuća po broju vijesti, značaju i utjecaju do krajnjih korisnika, ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Našim korisnicima, odnosno gledateljima, slušateljima i čitateljima će to značiti još više informacija HRT-a, događaje ćemo pratiti u realnom vremenu na svim svojim platformama, uključujući i društvene mreže, ukratko, imat će najbržu i najkvalitetniju informaciju", najavio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo