šuškanja / Spojio Bandića i Opačić: Hoće li Zdravko Čolić biti krivac za novu rekonstrukciju Vlade?

Mnoge je začudila informacija da bi se Opačić mogla pridružiti Bandićevom klubu nezadovoljnih koji postaje treća politička snaga

27.10.2018.
18:47
VOYO logo

Iako ustaje kad se pijetlovi bude, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros u Bedekovčini dobro raspoložen. No glasine da bi bivša SDP-ovka Milanka Opačić mogla prijeći u njegovu stranku i tako pojačati njegov kluba za 11 zastupnika - ne želi potvrditi.

Na ono što zasad priznaje je da oboje vole Zdravka Čolića na čijem su koncertu u zagrebačkoj Areni nedavno uživali. "Ja sam bio na koncertu Čolića, bila je i ona, no to nije razlog za prelazak, ona kao i ja uživa u pjesmama Zdravka Čolića. Štucat ce se mladoj dami, pustite je na miru, neka radi svoj posao", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanka Opačić, u kukuriku Vladi bila je  ministrica. Nakon izlaska iz SDP-a u Saboru je nezavisna zastupnica. "Moj utjecaj na to u kom smjeru će ići SDP je sveden na minimum i svaki daljnji moj ostanak u stranci je u stvari sudjelovanjeu rastakanju stranke i ja to naprosto više ne želi", kazala je ranije Opačić.

Je li spremna na suradnju?

Zasad se ne zna je li spremna na suradnju s Bandićem jer na pozive danas ne odgovara. No, bivše kolege su jasne. "Ja ne bih mogla biti u klubu s Milanom Bandićem pogotovo uz brojne razloge. Nakon njegovog zadnjeg istupa što bi on činio da je žena, ali svatko ima svoje razloge, svoje motive, ali kažem nitko ništa nije potvrdio kao činjenicu, ja to ne bih mogla", kazala je Sabina Glasovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Plenković danas opušten. Kod Solina je sadio borove na opožarenom područja - o rekonstrukciji Vlade ne razmišlja. Plenkovića više opšterećuju afere njegovog zamjenika, ali i o njemu jednako šturo: "Ne znam gdje je danas, ja sam bio u Makarskoj u Splitu, Hvaru, ne znam."

Pitanje je hoće li se afera rasplesti do idućeg tjedna kad premijer leti u Kinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo