SPLIĆANKA OSTALA IZNENAĐENA LIJEPOM GESTOM: / 'To je jedna duhovna veličina kakva se rijetko susreće. Od srca hvala!'

Image

Splićanka Vanja Nikolić ostala je u šoku, ali i pozitivno iznenađena kad joj je jedna sugrađanka vratila torbu koju je izgubila, a u kojoj je imala sadržaj velike vrijednosti.

18.9.2017.
22:30
VOYO logo

Dok je u trgovini birala baterije za tlakomjer, torbu je odložila na obližnju policu, a nakon kupnje ju je tamo zaboravila. Da nema torbu, sjetila se tek u redu na blagajni, ali tada se nije mogla sjetiti gdje ju je ostavila. Obuzela ju je panika.

'Ne zbog novaca; lako za njih, nego da ću morati ponovno vaditi sve te puste dokumente i kartice. Nije to lako na moje godine.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanja je za Slobodnu Dalmaciju ispričala da dobroj ženi koja joj je vratila izgubljenu torbu nije stigla ni zahvaliti.

'Još ne mogu doći k sebi od toga što mi se jutros dogodilo. Koliko to što sam izgubila torbu s ključevima od auta i novčanikom, u kojemu sam uz sve dokumente i kartice od banaka imala i 700-tinjak kuna gotovine, toliko i što mi je vraćena netaknuta', rekla je. Ispričala je da jednostavno nije mogla vjerovati da još postoje ljudi poput žene koja joj je torbu vratila, no nije se predstavila, a nakon toga je otišla iz trgovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žao mi je što joj se nisam imala priliku zahvaliti, jer je to jedna duhovna veličina kakva se rijetko susreće. Od srca joj hvala', rekla je ova Splićanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo