ne slaže se s njime / Splićanka odgovorila konobaru koji je napao turiste: 'Trebao je pisati o najgorim gostima - domaćim! Kad Hrvat sidne, gotovo je s mirom i i tišinom'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

'Ne znam šta su se svi uvatili ovog bidnog momka šta se malo pojada o gostima u restoranu. Šta bi tek bilo da je pisa o najgorim gostima? Domaćim', pita se Splićanka

9.8.2017.
8:31
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Prošlog tjedna na društvenim mrežama proširio se duhovit status splitskog konobara koji već nekoliko godina odrađuje sezonu i muči se sa stranim gostima. 

Konobar je goste podijelio po zemljama iz kojih dolaze te otkrio kakve se stvari mogu očekivati pretrpio od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegov status nadovezala se Splićanka koja je opovrgnula njegove tvrdnje te rekla kako su najgori gosti definitivno Hrvati.

"Ja ne znam šta su se svi uvatili ovog bidnog momka šta se malo pojada o gostima u restoranu. Šta bi tek bilo da je pisa o najgorim gostima? Domaćim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosječan Hrvat sidne na teracu u tihoj kali nekog grada i čim je sia je gotovo sa mirom i tišinom.

Prvo pomakne stol iz škvare, pa izvuče sidalicu da se može zavalit ka beg i onda maše. Pozdraviš ga, pružiš mu jelovnik a Hrvat prvo kaže da se stol ljulja (no shit Sherlock, bia je lipo namišten prije tebe) a onda krene ispitivat o tome tko je gazda, otkud je riba, podjebavat jesu li lignje iz leda a svi odma znamo da će jest samo meso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propitkuje te o svim vinima i pivama i na kraju naruči Ožujsko. Ako doneseš 0,33l ti kaže da su to kapi za oči.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Splitski konobar opisao turiste i postao hit na društvenim mrežama: 'Napojničke agonije u tri čina'

Doneseš mu pivo skupa sa beštekom i odeš povirit druge goste ali ne, on ima pitanje. Otkud si, baš si lipa, ajme vi Splićanke, jesi udana, daj mu šifru za wireless, jel imaš Sportske i zašto ne i čije je maslinovo ulje jer on ima čovika za ulje. Uspiješ uteć iako te drži za traveršu i donosiš mu jest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spiza se zaliva sa litrom ulja i vrti se mlinac za papar još po ure jer ipak je to veliki gurman. Onda on malo priča na mobitel i žvače otvorenih usta, podriguje i smije se i čim je pojeo te zove iako bi ti ionako iša po pjat.

Komentira jelo da ispadne pametan a cila teraca je vidila da je sve proguta ka galeb. Onda puši duvan i čačka zube štikadentom i ostavlja ti je posri stola a omot iskida u milijun komadića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži račun, neće desert ni kavu jer kaže to samo pederi Talijani tako piju posli svega.

Donosiš i kreneš ča a on viče 'lutko jel mogu naplatit' priko terace i maše sa otvorenim etuiem da svi vide novčanicu od 1000kn a ti se misliš oćeš li mu reć da on može platit a da je naplatiti moguće samo iz tvojih postola al radije mučiš. Vratiš mu kusur, on ti gurne 10kn u ruku i namigne i ode a ti kreneš čistit pepel od duvana oko stola, omot od štikadente koji se razletia posvuda i šutiš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte ako sam šta zaboravila", napisala je Splićanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo