SPAR TRAŽI UMIROVLJENIKE KOJI BI RADILI NA BLAGAJNI NA POLA RADNOG VREMENA: / Nude i plaćen prijevoz

Image
Foto: Pixsell

Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja",

18.1.2019.
13:25
Pixsell
VOYO logo

Odlukom Vlade proširena je mogućnost zapošljavanja umirovljenika uz zadržavanje postojeće mirovine te je slijedom toga SPAR pokrenuo program u kojem umirovljenicima nudi fleksibilno zapošljavanje na pola radnog vremena.

Nude i plaćeni prijevoz

"Uz zadržavanje postojeće mirovine umirovljenicima nudimo dodatne prihode, ugovor o radu na pola radnog vremena na radnom mjestu prodavača-blagajnika, a onima kojima je potrebno osiguravamo i plaćeni prijevoz te mogućnost izbora lokacije rada ovisno o mjestu stanovanja. Uz ove pogodnosti umirovljenicima nudimo i mogućnost izbora fleksibilnog radnog vremena. Zadovoljni smo odazivom umirovljenika koji pokazuju veliki interes, raspituju se kod naših voditelja trgovina, a realiziraju se i prva zapošljavanja", rekao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fleksibilnost u radu

U priopćenju SPARA stoji i informacija da taj trgovački lanac kontinuirano ima potrebu za djelatnicima te zbog toga posebno pozdravlja modele koji omogućavaju fleksibilnost rada umirovljenika i mlađih zaposlenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo