'SPAJANJE' NAŠE SVAGDAŠNJE: Sezona? Koga briga. Cijelo vodstvo i administracija zagrebačkog aerodroma su na godišnjem

Image

Osoba s druge strane slušalice novinaru je rekla da je cijela administracija na godišnjem odmoru

21.6.2019.
14:40
VOYO logo

Opće je poznato da si Hrvati vole malo pospajati blagdane i državne praznike s vikendom da si priušte mini godišnji odmor. Znate li tko je upravo to napravio usred sezone? Kompletno vodstvo zagrebačkog aerodroma.

Tu informaciju je slučajno doznao Index dok je novinar htio provjeriti jednu drugu informaciju. Nazvali su telefonski broj s interneta i tražili nekoga iz službe za odnose s javnošću. Tada je osoba s druge strane slušalice novinaru rekla da je cijela administracija na godišnjem odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema tko nije na godišnjem

Nakon toga gospođa im je dala broj na koji nitko nije odgovarao. Informaciju o godišnjem odmoru administracije zračne luke Index je odlučio provjeriti kod još jednog izvora pa su utipkali telefonski broj centrale. Vodili su vrlo sličan dijalog. Tada je novinar tražio ured direktora, a glas s druge strane slušalice rekao je da je direktor, pogađate, na godišnjem!

Kazali su im da nema nikoga do srijede. Lidia Capković Martinek, glasnogovornica zračne luke rekla je prekjučer Indexu da je na godišnjem. Na kratko su se čuli danas u vezi druge teme, međutim, kada su doznali da je aerodromsko vodstvo, sa službama, spojilo jučerašnji blagdan Tijelova s Danom državnosti u utorak, ponovno su je nazvali. No, glasnogovornica se više nije javljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo