ŠOKANTNI KOMENTARI NA FACEBOOKU NAKON SPALJIVANJA SLIKOVNICE S GAY RODITELJIMA U KAŠTELIMA: /  'Pa što, nešto je loše u tome?'

Image
Foto: Facebook

Zbog jezivog slučaja koji je šokirao Hrvatsku, aktivistu koji ga je plasirao u javnost ukinuli su privatni Facebook profil.

5.2.2018.
12:22
Facebook
VOYO logo

Nakon što je jučer objavljena snimka paljenja slikovnice s gay parovima na dječjem karnevalu u Kaštelima te popratne fotografije, mnogima se to očito nije svidjelo.

MINISTRICA I PRAVOBRANITELJICA OSUDILE SPALJIVANJE SLIKOVNICE: ‘Umjesto da ih uče prihvaćanju i toleranciji potiču ih na nasilje’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NA DJEČJEM KARNEVALU U KAŠTELIMA SPALILI SLIKOVNICU S GAY PAROVIMA: ‘Sve se dogodilo pred nekoliko stotina osoba’

Tako je autor videa i fotografija jutros na Facebook stranici Random Toni, na kojoj je objavio sadržaje, informirao javnost kako je prijavljen Facebooku zbog čega mu je privatni profil blokiran na 30 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoć sam zbog objavljenog na fejsu i brojnih prijava koje su uslijedile Facebooku dobio ban na 30 dana na osobnom profilu kao i skidanje sadržaja u kojem je montaža slike nacističke uniforme nad kojom piše “Kad ideš kupit djetetu uniformu za maskare u Kaštelima", napisao je danas mladi aktivist dodajući uz tekst jednu montažu.

Image

Inače, ispod njegovih objava niz je različitih komentara među kojima ima dosta i govora mržnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidim da Kaštela imaju m**a", jedan je od komentara dok se na drugom potez iz Kaštela uspoređuje s Frljićevom predstavom.

Image
Image

Neki su, pak, sve pravdali humorom i u tome nisu vidjeli diskriminaciju, a neki donijeli nevjerojatan zaključak da zbog izdavanja knjige nema novca za lijekove za djecu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Pa što, nešto je loše u tome?", napisao je Miro Vinac.

Image

Dodajmo svemu, da se paljenje slikovnice odnosilo na slikovnicu ‘Moja dugina obitelj’ koja govori o djeci iz istospolnih obitelji i koja je nedavno objavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljujući vijest o tome Random Toni je na Facebooku napisao: "Da biste shvatili što su i kakva su Kaštela, prilažem vam slike s dječjih kaštelanskih maškara u kojemu su organizatori ispred nekoliko stotina roditelja i djece zapalili slikovnicu s dvije mame i dva tate. Da, na dječjim maškarama. I ne, nije svirala Anica Kninska kraljica, ne kužim ni ja zašto". I zbog toga bio prozvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo