ŠOKANTNA ISPOVIJEST SEZONKE: / 'Radila sam pet mjeseci bez slobodnog dana, a onda je nasrnuo na mene, udario u glavu i tresao o zid'

Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Davor Javorović

'Za pet i pol tisuća kuna bila sam i spremačica, majstor i konobar, bez dana odmora', kaže bivša djelatnica jednog dubrovačkog restorana

16.9.2019.
14:26
PIXSELL / ilustracija, Davor Javorović
VOYO logo

"Radila sam pet mjeseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i pol tisuća kuna i smještaj, bez slobodnog dana, a nedjelju sam radila po cijeli dan. Samo su me jednom pustili da pođem doma na šest dana radi škole koju sam izvanredno polagala. Psihički sam pucala dan za danom i došla sam na rub ludila", napisala je u grupi Facebook grupi Poslovi u Dubrovniku bivša djelatnica jednog dubrovačkog restorana, upozoravajući ljude gdje se zapošljavaju.

U takvoj klimi, kada je djelatnica konačno odgovorila na brutalno vrijeđanje, šef je na nju fizički nasrnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dotaknuo me u nešto što me jako boli, na što sam ja naravno uzvratila. Inače, priznajem da imam jezik 'kao lopatu', ali na nepravdu nisam nikad dužna ostala, a on je fizički nasrnuo na mene, udario me u glavu, i uhvatio za nadlaktice i tresao od zid. Uvrede nisu bitne jer su privatne, i ne želim ih iznositi u javnost", opisala je.

"Za pet i pol tisuća kuna bila sam i spremačica, majstor i konobar, a ne vjerujem da bi itko to htio. Vraćam se doma, nisam se oporavila od šoka, a sinoć sam dobila najjači sedativ koji me onesvijestio koliko sam bila potresena", napisala je te dodala kako je slučaj prijavila policiji, a najavila je prijavu i Državnom inspektoratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavljen za narušavanje javnog reda i mira

Incident je za Dubrovački dnevnik potvrdila i policija.

"U odnosu na postavljeni upit možemo potvrditi da je u poslijepodnevnim satima u subotu, 14. rujna, u ugostiteljskom objektu na području Župe dubrovačke, došlo do vrijeđanja dviju zaposlenica ugostiteljskog objekta u dobi od 50 i 22 godine nakon čega je vlasnik ugostiteljskog objekta na naročito drzak i nepristojan način vrijeđao mlađu zaposlenicu te na nju i fizički nasrnuo, pri čemu 22-godišnjakinja nije zadobila nikakve tjelesne ozljede", napisali su iz policije za Dubrovački Dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog međusobnog vrijeđanja obje zaposlenice su prekršajno sankcionirane, dok je vlasnik ugostiteljskog objekta prekršajno sankcioniran zbog vike i tučnjave na javnom mjestu, odnosno zbog težeg oblika narušavanja javnog reda i mira", pojasnili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo