ODE GLAVA ILI MOŽDA NE? / Šokantan preokret na pogubljenju Bali-bega!

Image
Foto: RTL

U posljednjoj ovogodišnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' čeka nas rasplet situacije u ljubavnom trokutu Mustafa - Ajbige - Bali-beg. Prema Mustafinoj odluci, vojnici će odrubiti glavu hrabrom vojniku Bali-begu zbog izdaje Uzvišene države, sultana i princa nasljednika, ali na stratištu se dogodio - preokret!

20.12.2012.
13:21
RTL
VOYO logo

Rano ujutro vojnici odvode Bali-bega pred palaču, gdje će mu u nazočnosti Mustafe, Ibrahim-paše i ostalih vezira, odrubiti glava jer je svojim nepromišljenim potezom i utajom svoje ljubavi prema Ajbige izdao Osmansku dinastiju i sve njezine članove. Sulejman, koji sve promatra sa svog balkona, prepustio je Mustafi da sam odluči hoće pomilovati ili pogubiti Bali-bega, dok sultanije potajno prate događaj iza skrivenog prozora.

Image
Foto: RTL

Prije negoli donese odluku, Mahidevran savjetuje sinu da svakako presudi sabljom, dok je Sulejman od njega tražio da donese pravednu odluku iza koje će stajati bez obzira na tuđa mišljenja. U zadnji čas, netom prije negoli je krvnička sablja dotakla Bali-begov vrat, Mustafa zaustavlja pogubljenje i mijenja svoju odluku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Hatidže dozna da Ibrahim posjećuje kavane u društvu drugih žena. Daje šalje kalfu Nigar na svoje imanje kako bi je zaštitila ukoliko se njezina tajna veza s Ibrahimom otkrije. No njihov razgovor prisluškuje Gulšah. Mahidevran priprema Efsun za odlazak u Edirne gdje će u tajnosti roditi Mustafino dijete, a njezinoj se ideji suprotstavi sultanova majka zahtijevajući da se dijete pod hitno 'ukloni'…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Hoće li Mustafa poslušati svoju svijest i poštedjeti Bali-begu život? Što će na to reći Sulejman? I što će se dogoditi s Efsininim nerođenim djetetom?

Image
Foto: RTL

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja gledatelji će moći doznati u posljednjoj ovogodišnjoj epizodi “SulejmanaVeličanstvenog“ prije blagdanske pauze, u četvrtak, 20. prosinca, u 21 sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

_____________________________________________________________________

Najgledanija i najraskošnija turska serija u Hrvatskoj, "Sulejman Veličanstveni", pauzirat će s emitiranjem od 21. prosinca do 12. siječnja 2013. godine. Serija će se vratiti na male ekrane u nedjelju, 13. siječnja 2013., u 20 sati s dvostrukom epizodom!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo