ŠOK U ŠKOLI U BANJEVCIMA: / Usred nastave učitelju pao strop na glavu!

Image
Foto: PIXSELL/Arhiva, Marin Tironi

Jedan je učitelj škole u Banjevcima ozlijeđen kada mu se u četvrtak na glavu srušio strop.

2.11.2015.
9:09
PIXSELL/Arhiva, Marin Tironi
VOYO logo

U područnoj školi u Banjevcima u četvrtak, u vrijeme nastave, srušio se strop u jednoj od učionica i pao na glavu učitelju! Srećom, djeca su u tom trenutku bila na hodniku, no nesreća je šokirala učiteljevu kolegicu koja je stajala malo dalje od njega i izbjegla ozljede. Nesretni čovjek zadobio je ne preteške ozljede, ali je zbog njih ipak završio na Hitnoj, a zbog cijele situacije bio je u šoku.

"Prvo su čuli nekakvo pucketanje, učinilo im se da je lagani potres, ali kad su pogledali gore imali su što vidjeti: komadi stropa počeli su padati, učitelju točno na glavu, šuta se razasula po učionici, po školskoj opremi. Na kraju ispada da su dobro i prošli jer je ukupno palo između tri i četiri metra kvadratna plafona i u velikim komadima. Vjerujte mi, ne bi bilo ovako 'lako'", ispričao je predstavnik ravnatelja Velimir Krpan, dodajući da je djeci bilo strašno promatrati učitelja krvave glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokupili lovu, a radove očito "sfušali"

Inače, školu trenutno pohađa 18 učenika koji polaze razrede od prvog do četvrtog, a njihova školska zgrada obnavljala se unazad deset godina dva puta. Radovima učitelji i roditelji nisu zadovoljni jer zgrada i nakon njih ima brojne nedostatke, a nitko im ne jamči da se sutra strop neće srušiti djeci na glavu u nekoj drugoj učionici.

Da se nesreća dogodila s javnosti je podijeli Mario Bačić, nezavisni vijećnik Općine Stankovci pod čijoj školi pripada i ta u Banjevcima, piše Zadarski.hr. Bačić upozorava da su radovi već dva puta plaćeni i da treba postaviti pitanje tko je uzeo novac, a nije odradio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadarski.hr/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo