ŠOK NA DJEČJEM IGRALIŠTU U SAMOBORU: / Djevojčici (11) greda s ljuljačke pala na glavu; Liječnik tvrdi: 'Imala je debele sreće'

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Na ljuljački dječjeg igrališta u Samoboru odlomila se drvena greda koja je djevojčici pala na glavu

18.6.2019.
13:05
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Bizarna nesreća, na sreću bez težih posljedica, dogodila se jučer u jednom parku u Samoboru. Tamo je tijekom dječje igre pukla ljuljačka, a odlomljena je greda pogodila 11-godišnju djevojčicu.

"Mojoj kćeri Eni jučer je u samoborskom parku pala drvena konstrukcija na glavu. Priča s hitnom je zasebna priča koja je očito postala pravilo, a ne iznimka u ovoj zemlji. Trenutačno je u Klaićevoj. Doktor je rekao da je imala debele sreće. Da je manje dijete u pitanju i da je greda samo malo drugačije skrenula, mogla je nekoga ubiti", napisala je djevojčičina majka Ivana za Vijesti.hr. Dodala je kako se njezina kći igrala u parku s prijateljima, kad je sjela na ljuljačku koja je pukla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, šokovima nije bio kraj. Naime, djevojčicu su odbili pregledati na Hitnoj pomoći: "Odlomila se drvena greda koja joj je pala na glavu. Jako smo se prepali. Odvezli smo je na Hitnu gdje su nam rekli kako naše dijete nije hitni slučaj", ispričala je majka.

Image
NESREĆA NA IGRALIŠTU: /

Metalna prečka gola dječaku razbila glavu

Image
NESREĆA NA IGRALIŠTU: /

Metalna prečka gola dječaku razbila glavu

Malena je stabilno, ali će ostati u bolnici na promatranju

Djelatnici Hitne pomoći odmah su demantirali majčinu priču: "Naše su obje ekipe bile na terenu pa smo ih, da ne čekaju, uputili liječniku u Dom zdravlja. Kad su se ekipe vratile, njihov sanitet ju je dovezao u Klaićevu bolnicu u Zagreb".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Domu zdravlja je djevojčicu pregledao obiteljski liječnik medicine te ju je sanitetom uputio u Dječju bolnicu u Klaićevoj. Srećom, Enino zdravlje je dobro: "Ena je sada dobro. Stabilno je, no ostat će još malo u Klaićevoj na promatranju. Ipak je zadobila udarac u glavu", kaže njezina majka.

Na teren je izašla i policija te obavila očevid i ogradila igralište, koje je sada zabranjeno za korištenje. Komunalac Samobor, tvrtka koja se bavi održavanjem igrališta, nije još odgovorila na upit medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo